PAF1

26. izdanje PagArtFestivala ove godine donosi bogat program kulturnih događanja od 1. do 17. kolovoza u gradu Pagu. 1. kolovoza PAF otvara Lovro Pogorilić koncertnim recitalom, a na programu su Tri posljednje sonate L. van Beethovena.

Osim u izvedbi, posjetitelji će uživati i u impozantnom ambijentu skladišta soli Solane Pag. Ksenija Milas nastupit će 4. kolovoza na violini u Starom gradu, pružajući publici priliku da uživa u virtuoznoj izvedbi klasičnih skladbi. 7. kolovoza Žaba teatar izvest će Duo dramu Tennessee Williams u Starom gradu. Uloge tumače Ana Pogorilić, Luka Šatara i Katarina Ranković. 12. kolovoza na brodu Festini u Pagu nastupit će Vlorent Xhafaj na violončelu. Ovaj jedinstveni koncert na brodu obećava nezaboravno glazbeno iskustvo pod zvjezdanim nebom. Festival će 17. kolovoza zatvoriti Neža Pogačar u crkvi sv. Frane. Dođite i uživajte u završnoj večeri festivala uz prekrasne zvuke klavira.

Ne propustite priliku biti dijelom ovog kulturnog događaja koji spaja umjetnost i povijest. Pozivamo vas na koncerte i predstave na jedinstvenim lokacijama diljem grada Paga. Svi događaji počinju u 21:00 sat. Dobrodošli na Pag Art Festival 2024.

PagArtFestival odvija se uz financijsku podršku Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga, Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zadarske županije, Turističke zajednice Zadarske županije, Jadran-galenskog laboratorija Rijeka te brojnih sponzora i donatora.

PAF1
PAF
PAF2

0
0
0
s2smodern