Pregled arhiva

Listopad 2015

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 18 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5254

Projekt Označavanja kvalitete obiteljskog smještaja

Poštovani iznajmljivači, zadovoljstvo nam je objaviti sljedeće:TZ Zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula je projekt Označavanja kvalitete obiteljskog smješta... pročitaj..

Vijesti
5157

Službeni glasnik 11/2015

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je Službeni glasnik broj 11 za 2015. godinu. Glasnik se može pogledat u dijelu Publikacije - Službeni glasnik 2015. godina ili izravno klikom OVDJE.... pročitaj..

Vijesti
4545

U petak, 30. listopada otvaranje radova na izgradnji dječjeg vrtića

U petak, 30. listopada u 11.00 sati svečano će se otvoriti radovi na izgradnji novog Dječjeg vrtića "Paški mališani".Investitori su Grad Pag, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ... pročitaj..

Vijesti
8607

DVD Pag svečano obilježio 80 godina postojanja i 30 godina vatrogasnog doma

U subotu je u Kneževom dvoru održana svečana sjednica skupštine DVD -a Pag kojim je obilježeno 80 godina postojanja udruge i 30 godina vatrogasnog doma.Svečanoj sjednici nazočili su Ante Sanader, pred... pročitaj..

Vijesti
5054

Potpisan Ugovor između Obrazovne grupe Zrinski i Grada Paga

U Gradskoj vijećnici svečano je potpisan Ugovor između Obrazovne grupe Zrinski i Grada Paga kojim je naš grad po prvi put dobio visokoškolsku instituciju, srednjoškolsko obrazovanje i cijeloživotno uč... pročitaj..

Vijesti
4874

Svečano potpisivanje ugovora između Grada Paga i Obrazovne grupe Zrinski

Grad Pag po prvi puta dobiva visoko školsku instituciju, srednjoškolsko obrazovanje i cjeloživotno učenje kojim se mogu steći razne prekvalifikacije. Čast nam je pozvati Vas na svečano potpisivanje ug... pročitaj..

Vijesti
4858

U subotu, 24. listopada DVD Pag slavi 80. godina postojanja i 30 godina vatrogasnog doma

U subotu, 24. listopada 2015. godine Dobrovoljno vatragasno društva Pag prigodnim programom i svečanom sjednicom skupštine obilježiti će 80 godina postojanja udruge i 30 godina vatrogasnog doma. DVD P... pročitaj..

Vijesti
6859

Dani kruha u Pagu

Učenici OŠ "Jurja Dalmatinca " u Pagu organizirali su i ove godine manifestaciju Dani kruha u koju su se uključili roditelji i njihovi nastavnici. U prigodnom programu nastupio je Dječji zbor "Vijo... pročitaj..

Vijesti
5028

Poziv za put u Švicarsku na tradicionalnu "Pašku večer"

Fan club klape "Sol" poziva sve zainteresirane na izlet u Biel (Bern) na tradicionalnu 22. "Pašku večer uz klapu "Sol".Polazak je 19. studenog u 11.00 sati s trajektnog pristaništa. Dolazak u Biel se ... pročitaj..

Vijesti
4143

Prijave za 5. Otočni turnir u briškuli i trešeti

Ovogodišnji, peti po redu Otočni turnir u briškuli i trešeti počinje 8. studenog 2015. godine u konobi "Bile".Parovi se mogu prijaviti do 31. listopada u konobi "Bile" ili na broj mobitela 098/ 17 60 ... pročitaj..

Vijesti
6356

U OŠ "Jurja Dalmatinca" obilježen Dječji tjedan.

Prigodnim programom pod motom "Ljubav djeci prije svega" u OŠ "Jurja Dalmatinca" obilježen je Dječji tjedan u kojem su sudjelovali učenici nižih razreda iz matične te tri Područne škole - Dinjiške, Vl... pročitaj..

Vijesti
5400

4. sjednica Gradskog vijeće Grada Paga

Na temelju članka 34. st. 4. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („NN" broj 33/01, 60/01-vjerodostojno tumačenje,129/05,109/07,125/08 36/09 ,150/11, 144/12 i 19/13)s a z i v a m 4.... pročitaj..

Vijesti
5215

Gostovanja Udruge "Paška alka"

U posljednja tri tjedna Udruga "Paška alka" sudjelovala je na Srednjovjekovnom sajmu u Šibeniku, zatim u srednjovjekovnom programu "Put ratnika" u Karlovcu, Viteškom turniru "Franjo Tahy" u Susedgradu... pročitaj..

Vijesti
6604

Poziv za radionicu makrame tehnike

Centar za kulturu i informacije Pag organizira dvodnevnu radionicu izrade košara za cvijeće u makrame tehnici. Radionica će se održati u prostorijama Centra za kulturu, Od Špitala 2 u Pagu, 20. i 21. ... pročitaj..

Vijesti
5406

TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA – Centar za strane jezike Sveučilišta u Zadru

Centar za kulturu i informacije Pag u suradnji sa SVEUČILIŠTEM U ZADRU priprema za vas TEČAJ STRANIH JEZIKA – ENGLESKI JEZIK – u izvedbi Centra za strane jezike Sveučilišta u Zadru.Održavanje tečaja o... pročitaj..

Vijesti
4173

Odluka o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor

Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor pogledajte OVDJE... pročitaj..

Vijesti
5247

Radni sastanak na temu idejnog rješenja uređenja lučkog područja Grada Paga

U Gradskoj vijećnici Pag održan je radni sastanak na temu idejnog rješenja uređenja lučkog područja Grada Paga kojeg su izradili doc.dr.sc. Dalibor Carević, dipl. inž.građ. i Damjan Bujak, mag.in. aed... pročitaj..

Vijesti
5678

Otvorena izložba "Susreti" japanskog arhitekte Isa Hayata

U prizemlju Kneževog dvora Dario Grašo, zamjenik gradonačelnika Paga otvorio je zanimljivu i za Pag vrlo značajnu izložbu naziva "Susret" japanskog arhitekta Isa Hayata."Čast nam je što je Iso Hayato ... pročitaj..

Rezultati 1 - 18 od 18