Pregled arhiva

Listopad 2017

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 25 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3814

Blagdan Svih svetih i Dušni dan

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Grada Paga predvođeno gradonačelnikom Antom Fabijanićem tradicionalno je zapalilo svijeće i položilo cvijeće na grobove stradalih ... pročitaj..

Obavijesti
3768

JAVNI POZIV u postupku evidentiranja nerazvrstanih cesta

JAVNI POZIV u postupku evidentiranja nerazvrstanih cesta – Ulice braće Fabijanića i Ulice braće Andrijića u Pagu, k.o. Pag - detaljnije pročitajte OVDJE ... pročitaj..

Vijesti
3777

Obilježena 25. obljetnica 9. gardijske brigade "Vukovi" - Gospić

U sklopu svečanog obilježavanja 25. obljetnice ustrojavanja 9. gardijske brigade "Vukovi" i 10. obljetnice motorizirane bojne 9. gbr "Vukovi" u Gospiću u petak, 27. listopada 2017., održana je ceremon... pročitaj..

Vijesti
3442

25. obljetnica VRO "Oslobađanje juga Hrvatske"

Delegacija Grada Paga predvođena gradonačelnikom Antom Fabijanićem posjetila je Grad Dubrovnik gdje je sudjelovala u obilježavanju 25. Obljetnice VRO ‘Oslobađanje juga Hrvatske’. U Luci Gruž upriličen... pročitaj..

Vijesti
3409

Pletenje je opet in

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag održana je radionica "Pletenje je opet (uvijek) in". Na radionici je sedam polaznica naučilo osnove vještine pletenja. Drugi dio radionice bit će odr... pročitaj..

Vijesti
4237

Radionica "Pletenje je opet IN"

Centar za kulturu i informacije Pag u četvrtak 26.10. u 18:00 sati organizira radionicu "Pletenje je opet (uvijek) IN. Radionica pletenja (štrikanja) namijenjena je početnicima. Pletenje je vještina ... pročitaj..

Obavijesti
3336

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora Vela ulica 12

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Vela ulica 12-PDF dokument... pročitaj..

Natječaji
4090

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostor - Vela ulica 12

19/2017 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Vela ulica 12-PDF dokument pročitaj..

Natječaji
3802

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Prosika

18/2017 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Prosika-PDF dokument pročitaj..

Obavijesti
3198

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora - Prosika

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Prosika- PDF dokument... pročitaj..

Obavijesti
3609

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Vela ulica- PDF dokument... pročitaj..

Natječaji
3861

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga

17/2017 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga - Vela ulica- PDF dokument pročitaj..

Vijesti
5085

Paška čipka na izložbi u Sikirevcima

Članice Udruge paških čipkarica „Frane Budak“ sudjelovale su od 13. do 15. listopada na Prvoj izložbi čipke u Istočnoj Hrvatskoj koja se održala u Sikirevcima. Organizator izložbe bila je Udruga Si... pročitaj..

Obavijesti
3416

Radionice LAG Mentorides

LAG Mentorides organizira radionice za zainteresirane predstavnike civilnog i gospodarskog sektora s ciljem njihovog upoznavanja s radom LAG-a i mogućnostima koje pruža.   Radionice će se odr... pročitaj..

Vijesti
4050

Ostvareno više od milijun noćenja

Na području grada Paga na dan 10. listopad 2017. godine prvi put evidentirana je brojka od ostvarenih milijun noćenja. Rekordna godina u gradu Pagu donijela je čak 7 posto više noćenja i 6 posto viš pročitaj..

Vijesti
4322

Izgrađen zavjetni križ u Vukovaru

Hrvatski branitelji iz grada Paga izgradili su suhozidni zavjetni križ u Vukovaru kao novi simbol žrtve i patnje toga grada. Križ je izgrađen nasuprot Vodotornja u Vatikasnkoj ulici, a blagoslovio g pročitaj..

Vijesti
4428

Suhozidni križ u Vukovaru

Ovog vikenda, Pažani će otputovat u dvodnevni radni posjet Vukovaru kako bi izgradili zavjetni križ Hrvatskih branitelja te na takav način Vukovaru darovali križ koji simbolizira veliku patnju koju je... pročitaj..

Vijesti
3264

Vlašići – predavanje i terenska nastava „Ljepota malih močvarnih staništa“

Udruga Volim Vlašići u suradnji sa JU Natura Jadera organizira školu u prirodi za učenike OŠ J.Dalmatinac, područne škole iz Dinjiške i Vlašića u petak, 13. listopada u 10:30h u Vlašićima na otoku Pag... pročitaj..

Vijesti
3477

Održano 2 finale Hrvatskog veslačkog kupa

Ovu nedjelju, 08.10.2017. , u gradu Pagu održano je 2 finale Hrvatskog veslačkog kupa. U nastavku pogledajte galeriju {gallery}2017/finalepag{/gallery}... pročitaj..

Vijesti
3805

Otvoren ured LAG-a u Pagu

U petak 06.listopada svečano je otvoren ured LAG-a u gradu Pagu, na adresi Od Špitala 1. Prostor za ured LAG-a ustupio je Grad Pag koji je također sudjelovao i u opremanju ureda. Otvorenju je uz brojn... pročitaj..

Vijesti
3273

Finale Hrvatskog veslačkog kupa odgođeno za nedjelju

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta na putu i sigurnosti transporta čamaca i veslača 2. finale Hrvatskog veslačkog kupa održat će se u nedjelju, 8. listopada 2017. u Pagu s početkom u 10.00 sati. Org pročitaj..

Obavijesti
3917

2. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Dnevni red sjednice možete pogledati ovdje - Dnevni red 2. sjednice Gradskog vijeća Grada paga... pročitaj..

Vijesti
3515

Finale 2. Hrvatskog veslačkog kupa u Pagu

Temeljem Kalendara natjecanja za 2017. godinu Pag je domaćin 2. finala Hrvatskog veslačkog kupa koje će se održati 7. listopada. Pravo nastupa stječu tri prvoplasirane posade u pojedinoj kategoriji i pročitaj..

Vijesti
3605

Otvaranje ureda "LAG"-a u Pagu

Grad Pag i Lokalna akcijska grupa ˝Mentorides˝ svečano će otvoriti ured LAG-a u Pagu. Otvaranje ureda održati će se u petak , 06. listopada 2017. godine u 12 sati u prostorijama ureda na adresi Od Š pročitaj..

Vijesti
4378

Završeno 6. Prvenstvo Jadranskih otoka u stolnom tenisu

Ovog vikenda grad Pag je bio domaćin 6. Prvenstva Jadranskih otoka u stolnom tenisu na kojem je sudjelovalo 107 natjecatelja što je rekordan broj dosadašnjih prvenstava. Natjecatelji su stigli sa šest... pročitaj..

Rezultati 1 - 25 od 25