Pregled arhiva

Siječanj 2018

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 17 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3883

Pomoć Anđeli Tičić iz rodnog Paga

Na prijedlog Socijalnog vijeća Grada Paga gradonačelnik Ante Fabijanić odobrio je pomoć obitelji Anđele Tičić u iznosu od 4000,00 kuna. Taj iznos bit će uplaćen na ime Anđelinog jednogodišnjeg sina pročitaj..


Obavijesti
3184

NATJEČAJ za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u šatoru

 NATJEČAJ za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u šatoru za vrijeme zimskog karnevala - WORD dokument pročitaj..

Natječaji
3659

NATJEČAJ za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u šatoru za vrijeme zimskog karnevala

 02/2018 - NATJEČAJ za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u šatoru za vrijeme zimskog karnevala - WORD dokument pročitaj..

Vijesti
3536

Liga otoka Paga 2018

Počeli smo sa našom Ligom otoka Paga 2018.(ekipno prvenstvo). Prijavljeno je 9 ekipa sa cijelog otoka. U prvim današnjim mečevima mogla se vidjeti odlična igra i odlični potezi, a igra u parovima pročitaj..

Vijesti
3316

Sastanak sa predsjednikom Udruženja obrtnika Pag i predstavnicom LAG-a MENTORIDES

U prostorijama Grada Paga dana 26. siječnja 2018.godine održan je sastanak sa predsjednikom Udruženja obrtnika Pag i predstavnicom LAG-a MENTORIDES. Sastanak je održan na temu: suradnja Grada i Udru pročitaj..

Vijesti
3325

Obnova dotrajale stolarije na Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja

U sklopu programa obnove dotrajale stolarije na Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja, na Trgu Petra Krešimira IV., započeta je zamjena dotrajalih prozora. Kompletan projekt zamjene dotrajale stolarije pročitaj..

Vijesti
4140

NOĆ MUZEJA U PAGU

„Noć muzeja“ je manifestacija koju od 2005. godine organizira Hrvatsko muzejsko društvo. Muzeji, galerije, arhivi, znanstveno-istraživački centri, obrazovne i druge institucije u Hrvatskoj zadnji pet... pročitaj..

Vijesti
3520

Dani hrvatskog jezika

U vrijeme održavanja nacionalne kulturne manifestacije „Dani hrvatskog jezika“ Gradska knjižnica Pag raspisuje Natječaj za učenike srednjih škola Zadarske županije za pjesmu, priču ili esej nadahnute ... pročitaj..

Vijesti
3446

Karnevalska zbivanja ovog vikenda

Karnevalska udruga "Markova kumpanija" obavještava sve ljubitelje karnevalskih običaja u Pagu da u četvrtak, 25. siječnja, kreću "ričavci". Okupljanje ''ričavcov'' uz vinski ''karnevaloslov'' je o... pročitaj..

Vijesti
4205

Stolnoteniski vikend u Pagu

Ovog vikenda Grad Pag je bio u duhu stolnog tenisa. U organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag,u subotu je održan završetak 3.Božićno- novogodišnji turnir na kojemu je sudjelovalo 50-tak natjecatelja iz ... pročitaj..

Vijesti
3394

Posjet izaslanstva prijateljskog grada

Tokom jučerašnjeg dana Grad Pag je posjetilo izaslanstvo prijateljskog grada Križevci predvođeno gradonačelnikom Mariom Rajnom. Izaslanstvo prijateljskog grada, u prostoru gradske uprave Pag, primi... pročitaj..

Vijesti
5876

Paški zimski karneval 2018

U subotu, 13. siječnja započinje tradicionalni Paški zimski karneval maškaranim tancima uz vesele Koktelse. Ovogodišnji maškarani tanci održavat će se svake subote u II Magazinu soli s početkom u 21.0... pročitaj..

Obavijesti
3373

Natječaj za davanje u zakup - II Magazin

 Natječaj za davanje u zakup poslovni prostor II Magazin - pdf dokument pročitaj..

Natječaji
3715

Natječaj za davanje u zakup poslovni prostor II Magazin

01/2018 - Natječaj za davanje u zakup poslovni prostor II Magazin - pdf dokument pročitaj..

Vijesti
4003

2. prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu

Stolnoteniski klub Pag organizira 2. prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu koje će se održati 14. siječnja u školskoj dvorani u Pagu s početkom u 10 sati. Prijave su moguće zaključno s 12. siječnjem pročitaj..

Vijesti
3759

Osnivačka skupština Športske zajednice Grada Paga

Inicijativni odbor za osnivanje Športske zajednice Grada Paga poziva sve sportske udruge s područja grada Paga na Osnivačku skupštinu Športske zajednice Grada Paga koja će se održati 08. siječnja 20 pročitaj..

Rezultati 1 - 17 od 17