Pregled arhiva

Listopad 2022

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 13 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
782

Položeni vijenci i zapaljene svijeće na Gradskom groblju

U prigodi obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, izaslanstvo Grada Paga, Jasna Magaš, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga, Stipe Žunić, gradski vijećnik i Barbara Kurilić, gradska vij pročitaj..

Vijesti
959

Javni poziv za prijavu programa financiranja događanja u okviru programa rada Turističke zajednice Grada Paga za 2023. godinu

Turistička zajednica Grada Paga objavljuje javni poziv za prijavu programa financiranja događanja u okviru svog programa rada za 2023. godinu. U Programu rada Turističke zajednice Grada Paga za 2023 pročitaj..

Vijesti
700

Gradonačelnik obišao radove na lokalnoj cesti L63020, Vlašići-Smokvica

Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga obišao je radove izvanrednog održavanja i sanacije kolnika na lokalnoj cesti L63020, Vlašići - Smokvica. Radove uređenja i asfaltiranja ceste u dužini 1,8 km pročitaj..

Vijesti
651

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROGRAMA FINANCIRANJA DOGAĐANJA U OKVIRU PROGRAMA RADA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA PAGA ZA 2023. GODINU

U Programu rada Turističke zajednice Grada Paga za 2023. godinu  planirana su sredstva namijenjena za pokroviteljstva jednodnevnih i višednevnih manifestacija i (su)financiranje manifestacija i pročitaj..

Natječaji
727

22/22 Natječaj za prodaju osobnog vozila

Natječaj za prodaju osobnog vozila KLASA: 402-01/22-10/348, URBROJ: 2198/24-04/01-22-3 - pogledaj... pročitaj..

Vijesti
732

Održana eko akcija 'Tri kaića, tri plaže'

U organizaciji udruge sportskog turizma "Pag MareMonti" održana je eko akcija 'Tri kaića, tri plaže" s ciljem čišćenja plaža Veliki i Mali Zaton te Veli Bok. U akciji su prikupljeni predmeti od plas pročitaj..

Vijesti
774

Javni poziv za davanje u zakup montažnih drvenih kućica i klizališta za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika

Javni poziv za davanje u zakup montažnih drvenih kućica i klizališta za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika - pogledaj poziv pročitaj..

Obavijesti
950

POZIV za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, te ostalih programa iz područja društvenih djelatnosti od interesa za opće dobro Grada Paga u 2023. godini

POZIV za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, te ostalih programa iz područja društvenih djelatnosti od pročitaj..

Vijesti
721

Edukacijsko predavanje za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica organizira edukacijsko predavanje za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu na području Zadarske pročitaj..

Vijesti
953

Održano 10. Prvenstvo jadranskih otoka u stolnom tenisu

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag 08.10.2022. godine u Pagu održano je 10. Prvenstvo jadranskih otoka u stolnom tenisu koje je okupilo najveći broj hrvatskih otoka i natjecatelja. Sa sedam oto pročitaj..

Vijesti
851

Održani Dani kruha u Pagu

U organizaciji Osnovne škole "Jurja Dalmatinca" i Dječjeg vrtića Paški mališani na Trgu Petra Krešimira IV održani su Dani kruha u Gradu Pagu. Nazočne je pozdravila ravnateljica OŠ "Jurja Dalmatinca pročitaj..

Obavijesti
937

JAVNI POZIV

Kojim se obavještava da je za potrebe izvođenja radova radi uređenja i konačnog zatvaranja odlagališta komunalnog otpada „Sv. Kuzam“ u Pagu, Grad Pag pokrenuo  postupak za osiguranje dokaza o sta... pročitaj..

Vijesti
1102

Obavijest iz Jadrolinije

Od 2. listopada 2022. godine na snazi je izvansezonski ili zimski red plovidbe. Osim što će cijene prijevoza biti nešto povoljnije, za one koji nisu otočani i nemaju povlaštenu cijenu, reducirat pročitaj..

Rezultati 1 - 13 od 13