Pregled arhiva

Listopad 2023

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 5 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Natječaji
416

11/23 Natječaj za zapošljavanje - komunalni redar

Natječaj za zapošljavanje - komunalni redar - isti je objavljen na HZZ – Hrvatski zavod za zapošljavanje dana 27. 10. 2023. god - pogledaj natječaj Poziv za testiranje - pogledaj dokument pročitaj..

Vijesti
835

Uređenje pomoćnog nogometnog igrališta na Julovici

U organizaciji Grada Paga na pomoćnom nogometnom igralištu na Julovici u Gradu Pagu odvijaju se radovi uređenja; postavljanja nove, dvoslojne podloge i novog travnjaka. Vrijednost radova iznosi 150. pročitaj..

Vijesti
738

Udruga Volim Vlašići organizirala Studijsko putovanje na otok Krk

Udruga Volim Vlašići u suradnji sa partnerima Udrugom Žene za otok Krk i Poljoprivrednom zadrugom otoka Krka, 20 listopada 2023. organizirala je studijsko putovanje u Krk u sklopu projekta V.U.N.A. pročitaj..

Vijesti
820

Objavljen Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2024. godinu za programe koji se odnose na zaštitu i očuvanje pokretnih, nepokretnih i nematerijalnih kulturnih dobara i kopnene i podvodne arheološke baštine

2. listopada 2023. - Od danas do 3. studenog 2023. godine u 17,00 sati otvaramo Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2024. godinu za programe zaštite i očuvanja pročitaj..

Obavijesti
1075

POZIV za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, te ostalih programa iz područja društvenih djelatnosti od interesa za opće dobro Grada Paga u 2024. godini

POZIV za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, te ostalih programa iz područja društvenih djelatnosti od pročitaj..

Rezultati 1 - 5 od 5