Pregled arhiva

Rujan 2015

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 28 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5216

Poziv na otvorenje izložbe "Susret", 1. listopada u 13 sati u Kneževom dvoru

U četvrtak, 1. listopada 2015. godine u 13.00 u prostoru Kneževog dvora otvorit će se izložba "Susret" japanskog arhitekta Isa Hayata koji je vidjevši pašku čipku ostao fasciniran njome i koristio je ... pročitaj..

Vijesti
4527

OBAVIJEST DJEČJEG VRTIĆA "PAŠKI MALIŠANI"

Zbog potrebe preseljenja i početka radova na objektu dječjeg vrtića" Paški mališani" Upravno vijeće donijelo je odluku (KLASA; 601-02-02/15-44, URBROJ;2198/24-06/03-15-451) da dječji vrtić zbog sigurn... pročitaj..

Vijesti
4238

Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi, prosvjeti, sportu i tehničkoj kulturi Zadarske županije za 2016. godinu

Zadarska županija objavila je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi, prosvjeti, sportu i tehničkoj kulturi Zadarske županije za 2016. godinuU javne potrebe u kulturi, prosvjeti, sport... pročitaj..

Vijesti
7716

Održana godišnja skupština Veslačkog kluba Pag

U Gradskoj vijećnici održana je redovna godišnja skupština Veslačkog kluba Pag pod presjedanjem Davorina Fabijanića kojoj su nazočili predsjednik Vijeća klubova veslačkog saveza Hrvatske Dražen Crnoga... pročitaj..

Vijesti
4801

Održana godišnja skupština UHVD-a Pag

U Gradskoj vijećnici održana je godišnja skupština Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata grada Paga na kojoj su razmatrani izvješće o radu u 2014. godini, financijsko izvješće te usklađenje odred... pročitaj..

Vijesti
5611

Polaznici Dječjeg vrtića "Paški mališani" u posjetu Policijskoj postaji Pag

Polaznici predškolske grupe Dječjeg vrtića "Paški mališani" boravili su u posjetu Policijskoj postaji Pag kako bi naučili što i kako radi policija. Mališane i njihove odgajateljice dočekali su nasmije... pročitaj..

Vijesti
4638

Završena geološka istraživanja akvatorija za izgradnju novih priveza

Završena su inžinjersko geološka istraživanja na području akvatorija predviđenog za izgradnju novih priveza komunalnih, ribarskih, izletničkih i turističkih brodova u gradu Pagu kojeg su izradili stru... pročitaj..

Vijesti
4753

Institut "Ruđer Bošković" analizira uzorke peloida s područja Lokunje

Stručnjaci iz Instituta "Ruđer Bošković" uzeli su uzorke peloida kako bi napravili temeljnu kemijsku karakterizaciju odabranih uzoraka s područja grada Paga te se čeka elaborat kojim bi se pokazala kv... pročitaj..

Vijesti
8050

Održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi

U Križevačkom odmaralištu u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa Pag održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi.Prema riječima v.d. ravnateljice Crvenog križa Pag Helene Grubišić, krv je darovalo š... pročitaj..

Vijesti
4951

KUD "Družina" na 50. Vinkovačkim jesenima

Gradnačelnik Paga Željko Maržić bio je nazočan na otvorenju 50. jubilarnih Vinkovačkih jeseni koje su se ove godine održale pod geslom "Ispod golemog neba".Grad Pag, a ujedno i Zadarsku županiju preds... pročitaj..

Vijesti
5809

Posjet Pihalnog orkestra Jesenice Kranjska Gora

Ovog vikenda Pag je ugostio Pihalni orkester Jesenice – Kranjska gora, drage prijatelje Gradske glazbe Pag s kojima ih veže dugogodišnje prijateljstvo. Ove godine u Pag je stiglo pedesetak glazbara... pročitaj..

Vijesti
4465

JAVNI POZIV za dodjelu potpora

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstva Zadarske županije, potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima za 2015. godinu i potpora za početak rada poduzetnika za 2015. godinu. Sadržaj javnih poziva ... pročitaj..

Vijesti
4561

U petak, 18. rujna koncert Pihalnog orkestra Jesenice Kranjska gora

U petak, 18. rujna na Trgu Petra Krešimira IV s početkom u 19.00 sati održat će se koncert Pihalnog orkestra Jesenice Kranjska gora, orkestra koji njeguje dugogodišnje prijateljstvo s Gradskom glazbom... pročitaj..

Vijesti
4922

Međunarodni festival čipke Lepoglava 2015.

Gradonačelnik Paga Željko Maržić bit će nazočan na otvorenju 19. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi kojim se uspješno promovira vrijednost čipke kao etnografskog blaga.Ovogodišnji festival održa... pročitaj..

Natječaji
4059

11-2015

11/2015 - Poziv za predlaganje javnih potreba za 2016. godinu - Poziv za predlaganje javnih potreba za 2016. godinu - PRIJAVNICA za javne potrebe 2016 - PRAVILNIK o financiranju javnih potreba - K pročitaj..

Vijesti
4346

Natječaj za dobivanje financijskih podrški za građanske akcije 'Naš doprinos zajednici'.

Na osnovi potpisanog Sporazuma o partnerstvu u decentralizaciji programa dodjele financijskih podrški s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, Zaklada "Kajo Dadić" iz Splita 15. rujna 2015. ... pročitaj..

Vijesti
5826

Predavanje "Uklonimo azbestne krovove u Pagu!" u srijedu, 23. rujna u Kneževom dvoru

Predavanje pod nazivom "Uklonimo azbestne krovove u Pagu" o projektu zamjene azbestnih krovova održat će se u srijedu, 23. rujna 2015. godine u Kneževom dvoru s početkom u 18.00 sati. Kao što je ve... pročitaj..

Vijesti
5444

Sastanak na temu glavnog projekta rekonstrukcije i prenamjene Magazina soli

U gradskoj upravi održan je sastanak arhitektice Morane Vlahović, gradonačelnika Paga Željka Maržića i zamjenika Daria Graša na temu izrade glavnog projekta rekonstrukcije i prenamjene I, II i III Mag... pročitaj..

Vijesti
4484

Dobrovoljno darivanje krvi u četvrtak, 17. rujna

Hrvatski crveni križ poziva žitelje grada Paga i sve one koji žele darivati krv da to učine u četvrtak, 17. rujna u Križevačkom odmaralištu u vremenu od 8.30 do 11.30.... pročitaj..

Vijesti
4724

Izaslanstvo Grada Paga u Szigetváru na godišnjoj proslavi Dana Zrinskog

Na poziv gradonačelnika Szigetvara Petera Vassa izaslanstvo Grada Paga nazočilo je programu obilježavanja "Dani Zrinskih u Szigetu" od 4. do 6. rujna 2015. godine Središnja svečanost u spomen 449. ... pročitaj..

Vijesti
9670

U prvi razred OŠ "Jurja Dalmatinca" upisano 36 učenika

U prvi razred OŠ "Jurja Dalmatinca" upisano je ukupno 36 učenika i to 24 u matičnoj školi u Pagu. U područnoj školi u Dinjiškoj upisana su četiri učenika, u Povljani šest učenika, a u Vlašićim dva uče... pročitaj..

Vijesti
4819

"Paške podlanice" u Međunarodnom finalu Jadranskih susreta 12. rujna u Biogradu na moru

U Biogradu na Moru će se u subotu 12. rujna s početkom u 19:30 sati održati Međunarodno finale Jadranskih igara u kojem će nastupiti ekipe Maribor (Slovenija), Herceg Novi (Crna Gora), Pag (Hrvatska),... pročitaj..

Vijesti
4738

JAVNI NATJEČAJ - ZA DIREKTORA ČLANA UPRAVE DRUŠTVA Čistoće Pag doo

Na službenim stranicama Čistoće Pag d.o.o. objavljen je - JAVNI NATJEČAJ - ZA DIREKTORA ČLANA UPRAVE DRUŠTVA Čistoće Pag doo - POGLEDAJ NATJEČAJ >>>>... pročitaj..

Vijesti
6597

Program za Malu Gospu

U utorak, 8. rujna obilježava se Blagdan rođenja Blažene Djevice Marije – Mala Gospa, dan kada se kip Majke Božje od Starog Grada u procesiji nosi iz Zborne crkve Uznesenja Marijina u Stari Grad. PRO... pročitaj..

Vijesti
5353

Važna obavijest

Na predjelu Vodica došlo je, po prijavi građana, do ispusta fekalnih voda u more te se vrši očevid nadležnih službi kako bi se pronašao uzrok. Grad Pag je poduzeo sve aktivnosti kako bi se čim prije o... pročitaj..

Vijesti
5843

Obilazak vodospreme Vrčići

Vodospremu Vrčići organizirano su obišli gradonačelnik Paga Željko Maržić uz nazočnost predstavnika nadležnih državnih institucija. Obilazak čelnih ljudi Hrvatskih voda za cilj je imao kontroliranje d... pročitaj..

Vijesti
4693

"Paške podlanice" u petak u Rijeci

U petak, 4. rujna u Rijeci se održava Međunarodno polufinale ovogodišnjih Jadranskih igara.Kao što je poznato ekipa "Paških podlanica" je u finalu Jadranskih igara Hrvatske osvojila prvo mjesto i post... pročitaj..

Vijesti
4674

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo Javni poziv otočnim poslodavcima za dodjelu državnih potpora s ciljem očuvanja radnih mjesta

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU objavilo je na svojim internetskim stranicama www.razvoj.gov.hr Javni poziv za dodjelu državnih potpora male vrijednosti u 2015. godini koje su namijenje... pročitaj..

Rezultati 1 - 28 od 28