Pregled arhiva

Srpanj 2024

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 8 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
73

Održan radni sastanak u Uredu gradonačelnika

U petak, 12. srpnja u Uredu gradonačelnika Grada Paga održan je radni sastanak na temu projekta Kulturno-poduzetničkog centra Srednje škole Bartula Kašića. Na sastanku su sudjelovali Ante Fabijanić, pročitaj..

Natječaji
59

Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava

Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava KLASA: 363-05/24-50/54, URBROJ: 2198-24-04/01-24-1 Tekst natječaja - pogledaj dokument Miškovići kiosk ... pročitaj..

Vijesti
196

OBAVIJEST o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije)

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provesti će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije) na području Vašeg Grada. Suzbijanje pročitaj..

Obavijesti
102

Izvješće o javnoj raspravi granice pomorskog dobra Dinjiška

Poštovani, na temelju članka 23. st. 7. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (,,Narodne novine“ broj 83/23), dostavljamo Vam Izvješće o javnoj raspravi za; Prijedlog granice pomorskog dobra na di... pročitaj..

Vijesti
251

Smotra klapa otoka Paga, 8.7.2024.

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga, u ponedjeljak, 8. srpnja s početkom u 21h održat će se Smotra klapa otoka Paga. Ovogodišnja smotra održat će se na novoj lokaciji u Starom gradu, a po pročitaj..

Obavijesti
161

ODLUKA - odabir najpovoljniih ponuda

ODLUKA - odabir najpovoljniih ponuda - pogledaj dokument pročitaj..

Vijesti
193

Večer hrvatskih evergreena, 3.7.2024.

U srijedu, 3. srpnja članovi Gradske glazbe Pag i klape Sol izvest će hrvatske evergreene na Trgu Petra Krešimira IV. Pridružite nam se na posebnoj večeri posvećenoj zlatnim hitovima hrvatske glazbe pročitaj..

Obavijesti
159

Obavijest za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

obavještavaju se podnositelji ponuda za dodjelu dozvola na pomorskomdobru na području Grada Paga da će javno otvaranje ponuda biti 4. srpnja 2024.godine s početkom u 9,00 sati u Vijećnici Grada Paga (... pročitaj..

Rezultati 1 - 8 od 8